вівторок, 15 липня 2008 р.

Гіпноз позбавляє від симптомів астми



Asthma Symptom Liberation With Hypnosis
Posted in May 19th, 2008
Астма є хронічним захворюванням, що вражає распіраторну систему. Протягом приступу астми дихальні шляхи, які забезпечують постачання кисню в легені та з легень, схильні звужуватись, — звідси зменшення потоку кисню, що потрапляє в легені. Дихальні шляхи теж подразнюються і вкриваються слизом. Ці симптоми проявляються багато разів на день чи протягом тижня, або менш часто. Послідовність та характер приступів теж може відрізнятись.

Різноманітні чинники можуть викликати напади астми і задуху як наслідок. Астма може також привести до втрати свідомості і болі в грудях. Це дуже важке захворювання, яке може стати смертельним: оскільки астмою хворіють 300 мільйонів людей у всьому світі, приступи астми вбивають щороку приблизно 250 тисяч людей.

Люди, які мають астму, щоденно страждають від прояву її побічних ефектів. Безсоння є звичайним симптомом, що спричиняє денну втому, і справляє негативний вплив на професійне та приватне життя індивіда. Всесвітня організація здоров'я навіть визнає факти, що "зниження рівеня активності" та "прогули в школі і на роботі" дуже часто пов'язані з астмою. Для людей з астмою дуже складно займатись спортом, що може бути, наприклад, фактором ізоляції для дітей.

І якщо неможливо остаточно вилікувати астму, є різноманітні шляхи полегшити і запобігти симптоматиці, роблячи можливим для кожного, хто має астму, залишатись в формі, бути вправним, провадити нормальне життя. Застосовуючи підходяще лікування астми, немає причин залишатись неспроможним насолоджуватись активним життям.

Багато факторів може стати пусковим механізмом у нападах астми. Це можуть бути такі базові речі як температура чи вологість повітря. Однак, найчастішими причинами є натуральні внутрішні та зовнішні алергени, такі як пилок, спори, домашня пилюка або таргани, так само як і бруд від машин, цигарковий дим або хімічні сполуки, наприклад, в парфумах або парфумованій продукції. Медикаменти такі як пеніцилін або аспірин, так само як їжа, наприклад, як арахіс та молоко, можуть спричинити алергію, а отже запустити механізм астми. Напади астми можуть поставати також після фізкультури та активних прогулянок.

Ваш психологічний стан теж може бути вагомим фактором у виникненні астматичного нападу. Емоційний стрес, тривога і напруження - всі вони можуть бути пусковими механізмами астми. Окремі люди переживають астматичні приступи, стаючи жертвами панічних атак, що є абсолютно нормальною відповіддю на жахливий досвід, від якого вони потерпають.

Для кращого контролю астматичних приступів, слід уникати всіх чинників, що можуть викликати приступ. Алергії відіграють важливу роль в запуску нападів астми, тому профілактика алергій є шляхом запобігання її. Однак існує багато способів лікування астми. Протягом короткочасного лікування полегшення перенесення приступів настане в будь-якому випадку. Але люди, які страждають на астму помірної важкості або астму сильного ступеню важкості, мушені застосовувати довготривале лікування.

Існує багато доступних видів лікування бронхіальної асми, але не всі можуть вам підійти. Лікування бронхіальної астми так само як і лікування алергії має багато побічних ефектів, якщо проводиться регулярно і на протязі довгого періоду часу. Якщо медикаменти містять кортекостероїди та бета-адреналін рецептори, які є антагоністами, то з часом це проявляється як побічний ефект у захворюваннях серцево-судинної системи , зі зростанням ризику відмирання легеневої тканини. Вищезгадані причини пояснюють, чому приблизно половина людей, хворих на астму, використовують деякі види альтернативного лікування, таких як натуральне профілактика астми.

І навіть якщо нема майже ніяких доказів ефективності терапії іонізованим повітрям чи інших видів гомеопатичного лікування астми, практика йоги та гіпноз показують значні результати. Гіпнотерапія, так само як йога та медитація, але у набагато легший та швидший спосіб забезпечує полегшення симптомів астми, тому що може працювати з психологічними аспектами хвороби завдяки релаксації. За допомогою гіпнотерапії ви станете більш розслаблені, що допоможе зменшити випадки астматичних нападів. Це також допоможе вам краще справлятись зі страхами і панікою під час приступу, і як наслідок сильно знизяться симптоми. Більшість астматиків відчувають момент наближення нападу, і специфічні гіпнотичні техніки дають можливість людині зупинити назріваючий приступ.

Астма є серйозним распіраторним захворюванням, яке може блокувати життєву активність, інколи навіть смертельно. Ліки можуь допомогти вам з фізичними симптомами і можуть надати швидку допомогу у випадку приступу. Однак ці ліки мають багато побічних ефектів, особливо, коли вживаються занадто часто. Гіпнотерапія в багатьох випадках може зменшити вашу потребу в медикаментах. Вона також ефективна в терапії астми та астматичних приступів, може допомогти вам запобігати проявам астматичної симптоматики.

Немає коментарів: