суботу, 7 червня 2008 р.

Ідеальний клієнт для гіпнозу



Як отримати найбільший ефект від гіпнотичного сеансу?

Коли працюєш з людьми, буває величезною приємністю зустріти когось, хто поводиться природньо - адже це ідеальний клієнт для гіпнозу! Але частіше за все, щоб підготувати людей до гіпнотичного сеансу, потрібно докласти багато зусиль.

Ось поради, яким чином ви можете найповніше скористатись з сеансу гіпнозу.

Прагніть того, чого ви справді бажаєте

Бажайте собі того, чого ви справді хочете!

Чи справді ви хочете досягти своєї цілі? Люди часто кажуть: "Мені треба кинути палити" або "Я примушу себе скинути вагу". Обидва твердження включають в себе потребу, яка швидше нав'язана зовнішніми вимогами, ніж внутрішнім прагненням. "Потрібно" має мало спільного з прагненням, в той час коли "хочу" примушує важе прагнення розквітати - в ньому внутрішня пристрасть. Якщо ви чогось прагнете - по-справжньому хочете чогось - тоді ви знаходитесь на шляху до здійснення вашого бажання.

Особисте домагання

Яка ваша мотивація? Може вистачити однієї причини, щоб змогти керувати собою. Люди часто кажуть: "Я вже ситий по горло цією звичкою" або "Я готовий до змін в житті." Це сильні слова, самомотивуючі заяви, що приведуть вас до успіху.

Подумайте про зміни

Чи приділяли ви трохи часу, щоб поміркувати про бажані зміни? Ментальна підготовка в цих роздумах є дуже важливою складовою. Ментальну підготовку можна визначити як обмірковування змін, які відбудуться, коли ви виконаєте прийняте вами рішення. Чи зміниться ваше життя на краще? Що ви збираєтесь робити, коли ви досягнете ваших цілей? Практикування самогіпнозу повинно бути частиною цього процесу. Він потребує всього 3 хвилини на день.

Нехай працює уява

Ви можете себе уявити вже зміненим на краще? Як ви при цьому виглядаєте? Якщо ви можете уявити можливі зміни, то вони трапляться більш швидко. Погляньте в майбутнє , будучи творчо налаштованим. Гіпноз є чудовим знаряддям, щоб виловлювати креативну частину вашого несвідомого розуму, яка завжди готова дивитись на вас з найкращої сторони.

Позбавтесь упередженості

Чи ви готові дати гіпнозу шанс? Опори перешкоджають процесу. Тому з самого початку прийміть рішення бути якомога більш відкритим до нових ідей, позбавтесь упередженості. Почніть з позитиву і вивчіть основи, чим насправді є гіпноз і як він працює. Знання зітруть невиправдані страхи та побоювання і допоможуть становленню реалістичних очікувань.

Якщо ви не оволодієте всіма п'ятьма інгрідієнтами ідеального клієнта для гіпнозу, не нарікайте, що ви затримуєтесь на місці без жодних змін. Звичайно, не всі риси потрібні, щоб досягнути успіху. Але розвиток цих характеристик потужно підсилить вашу можливість досягнути цілей за допомогою гіпнозу.

Тепер ви знаєте, що ви можете зробити, щоб бути готовим пережити чудовий досвід гіпнозу.


Немає коментарів: